Так, поблизу Павлополя противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Авдіївки російські окупанти обстрілювали наші позиції з ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів. На півночі Луганщини було зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

Також повідомляється, що станом на 7-му ранку 20 липня зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню — у районі Водяного, що на Приазов’ї, ворог відкрив вогонь з мінометів 120-го калібру.

«Унаслідок ворожого вогню бойових втрат за минулу та поточну добу серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає», — йдеться в повідомленні.

Командування ЗС РФ продовжує нарощувати бойові можливості оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Зокрема, в окремих підрозділах з’єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) армійських корпусів проведено збори коректувальників артилерійського вогню, навчання з розгортанням понтонної переправи і форсуванням водної перешкоди під час наступальних дій, навчання з бойовою стрільбою артилерійських розрахунків з наступальної тематики.

«Водночас спостерігається активізація противником підготовки до проведення диверсійно-розвідувальних заходів. На передових позиціях окупантів збільшилася присутність особового складу розвідувальних підрозділів і снайперських пар, які нещодавно пройшли спеціальну підготовку в навчальних центрах на території Ростовської області РФ», — підкреслили в розвідці.