Парламентська діяльність. 91 відсоток — присутність на пленарних засіданнях Верховної Ради, 76 відсотків — участь у всіх голосуваннях, 166 звернень громадян розглянуто та скеровано депутатські звернення і запити, надано відповіді.

Відкрита Рада. Урочисте святкування 25-ї річниці прийняття Конституції організовано і проведено в новому європейському та відкритому для суспільства форматі. Здійснено перший етап оновлення прес-центру Верховної Ради України спільно з проектом ЄС-ПРООН. Знято паркани і відкрито доступ громадян до будівлі Верховної Ради в несесійні тижні. Розроблено новий логотип і брендинг парламенту.

Законодавча діяльність. Олена Кондратюк розробила 17 законопроектів та проектів постанов Верховної Ради України в авторстві та співавторстві, серед яких три проекти постанов було прийнято, а Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення рівних можливостей матері і батька у догляді за дитиною» проголосовано, він став чинним.

Міжнародна діяльність. Заступниця Голови Верховної Ради взяла участь у понад 20 офлайн- та онлайн-заходах та робочих зустрічах міжнародного рівня з питань розвитку демократії, євроатлантичної інтеграції, добросусідських відносин, гендерної рівності та парламентаризму в Україні. Серед яких, зокрема, спеціальна презентація Київського безпекового форуму «12 пунктів для зміцнення стратегічного партнерства» і 9-й Київський безпековий форум для молоді, присвячений інтеграції України до НАТО.

Робочі зустрічі. Заступниця глави парламенту мала напружений графік зустрічей із представниками інших країн. Так, вона зустрічалася з послами Великої Британії, Канади, Німеччини, Польщі, Чехії, Хорватії, Португалії, Литви та інших країн, а також із співдоповідачами Моніториногового комітету ПАРЄ Альфредом Хеєром та Біржіром Торарінссоном, віце-маршалком Сейму Республіки Польща М. Госєвською, керівництвом парламентської делегації Франції.

Рівні можливості. Олена Кондратюк була, зокрема, ініціаторкою та організаторкою регіональних діалогів Українського жіночого конгресу в Кременчуці та Запоріжжі, а також організаторкою акції #NotlnMyParliament.