З їх допомогою вдасться не тільки захиститися від зайвих поглядів, але і постаратися організувати завершений дизайн та облаштування території. Нерідко саме зовнішні характеристики тих чи інших виробів є ключовими при організації прибудинкової приватної території.

Допомогу в захисті надасть компанія «Вікінг», де пропонується великий асортимент рішень. Саме Компанія «Viking металоконструкції» гарантує виробництво якісних заборів та воріт із застосуванням сучасних технологій і стандартів. Кожен, хто замислюється про безпеку, може отримати попередню консультацію та зробити замовлення.

Різновиди продукції

Компанія «Вікінг» не є посередником у продажі. Це виробник з власною лінією виробництва і використанням високоякісних деталей для досягнення ідеального результату. Саме тому покупці можуть вибрати щось своє з великого асортименту пропозицій:

1. Ворота. Пропонуються орні, відкотні, гаражні, ролетні та секційні ворота в різному виконанні. Кожна модель доповнюється міцними захисними механізмами і зручністю відкривання та закривання. За вимогами клієнта конструкції можуть доповнюватися автоматикою, що істотно спрощує заїзд на територію і наступний виїзд.

2. Паркани. В основі виробництва застосовуються пресовані металеві листи, а додатковий захист від корозії гарантується полімерами і цинком. Хвилеподібні листи доповнюються незвичним шармом і оригінальністю при оформленні території.

3. Навіси. Використовується профнастил та полікарбонат. Об'єднання цих елементів є відмінним рішенням, щоб створити навіс для машини, літнього столу або ігрової зони. На вибір надаються арочні, двосхилі, прямі, односхилі і багаторівневі навіси.

Асортимент пропозицій можна проаналізувати на сайті, оцінюючи також картинки і зовнішнє виконання. Але не обов'язково вибирати те, що вже готово. Кожен клієнт має право зробити індивідуальне замовлення з урахуванням власних уподобань та бюджету на покупку.

Переваги співпраці з компанією «Вікінг»

Власні виробничі потужності дозволяють фахівцям з високою точністю контролювати якість підсумкової продукції. Виключено посередництво, що негативно впливає на співпрацю з клієнтами. Також гарантований індивідуальний підхід до кожного клієнта, коли попередньо всі вимоги вислуховуються і ретельно деталізуються з подальшою підготовкою проекту.

За 11 років реалізовано кілька тисяч завдань від клієнтів. Залишено стільки ж позитивних відгуків після співпраці. З клієнтами підписується офіційний договір, де позначені вимоги до обох сторін. Фарбування всіх виробів здійснюється з використанням сучасної фарби Hammerite.

На встановленні конструкції діє гарантія від 3 до 5 років. Також є пропозиції щодо подальшого обслуговування. Своєчасна перевірка якості роботи і ремонт дозволить виключити складні проблеми з відновленням та ремонтом.