Із його перебігом ознайомився голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

«Це один з найамбітніших проектів Національної програми «Велике будівництво» в області, — зазначив він. — Бюджет реконструкції цієї ділянки — понад один мільярд сто тисяч гривень, адже довжина полотна — 37,5 кілометра. Цього року покладуть вирівнювальний шар, а 2022-го ремонт буде завершено».

За словами Сергія Гайдая, наприкінці серпня — на початку вересня очікується надходження ще 100—200 мільйонів гривень на ремонт місцевих доріг. За рахунок цих коштів, зокрема, планують оновити магістраль у районі Лисичанська.

Голова облдержадміністрації ознайомився і з ремонтними роботами на дорозі обласного значення Ганусівка — Новорозсош, які було розпочато торік. Довжина ділянки становить сім кілометрів, і на її відновлення з Державного дорожнього фонду виділено 100 мільйонів гривень.

Загалом на ремонт автошляхів державного значення на Луганщині цього року виділено два мільярди гривень. Як повідомив начальник САД в області Павло Цубер, наразі в регіоні будують 225 км доріг. Ремонту потребують ще 600 км шляхів загального користування державного значення.

«Місцеві жителі повірили у «Велике будівництво» і тепер мріють про відновлення ділянки дороги Т-13-02 Старобільськ — Новопсков», — зазначив новопсковський селищний голова Вадим Гаєв.

Фото прес-служби Луганської ОДА.