У місті відбувся урочистий марш підрозділів військових частин і установ гарнізону та правоохоронних органів. Центральними вулицями пройшли зведений підрозділ обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки військовослужбовців, представники 114-ї бригади тактичної авіації Повітряних сил ЗСУ, бригади територіальної оборони області, правоохоронних органів, рятувальників, полку імені полковника Семена Височана НГУ, особовий склад якого несе службу і зустрічає цей день у зоні проведення ООС.

На парад зібралися керівники області та міста, ветерани АТО/ООС, добровольці, волонтери, члени сімей загиблих героїв, військовослужбовці ЗСУ, Нацгвардії, правоохоронці, мешканці та гості обласного центру, повідомляє прес-служба ОДА.

«Сильна, єдина держава, активне і відповідальне громадянське суспільство, боєздатні і вправні Збройні Сили — запорука нашого світлого майбутнього. І сьогодні, як і століття тому, українці зі зброєю обстоюють право на власну вільну та незалежну державу», — зазначив військовий комісар Володимир Ярмошук.

Також у Меморіальному сквері відбулися поминальні заходи з нагоди вшанування пам’яті загиблих прикарпатських захисників.