Там за допомогою тренерських настанов братів Валентина і Сергія Савранів півсотні представників місцевої молоді зі звичайних хлопчаків і дівчат стають дужими і ставними атлетами. Олександр Васильович придбав спортсменам кондиціонер для опалювання спортзалу.

Однак гуманна благодійна толока за участю Олександра Аліксійчука триває і далі. Разом із заступником голови Дубенської райдержадміністрації Борисом Курицьким та його братом Романом придбали «стартівцям» сучасні тренажери: гантелі, гирі, грифи, бігові доріжки, орбітреки, ринкова вартість яких — майже півмільйона гривень. Увесь цей тренажерно-тренувальний інвентар дістався спортклубу безплатно.

Нещодавно народний депутат знову завітав до атлетів. Під час тривалої і змістовної розмови з тренерами і вихованцями спортклубу вкотре взяв зобов’язання: придбати покриття на підлогу спортивного залу та забезпечити економним електричним освітленням. Також йшлося про розширення площі спортзалу для розміщення нових тренажерів та оплату одного з тренерів спортклубу. Сумнівів немає, що Олександр Аліксійчук обіцянку перед млинівськими силачами виконає, як це неодноразово робив і до цього.

Млинів Рівненської області.

На знімку: вихованці спортивного клубу «Старт» з народним депутатом України Олександром Аліксійчуком.

Фото надано автором.