Тут склалася досить пікантна ситуація. Адже цей колектив очолює один із найавторитетніших українських фахівців Юрій Вернидуб. Викликають інтерес його слова про майбутнього суперника:

«За матчами чемпіонату України стежу регулярно. І не тільки за участю «Шахтаря», а й «Динамо», «Зорі». Якщо є можливість, то намагаюся дивитися багато ігор УПЛ.

Якщо говорити про нинішній «Шахтар», то у нього сильна атакувальна лінія. Перше, що хотілося б відзначити в грі суперника: якщо гірникам дати простір, то вони вміло вибігають у контратаки. Складно буде їх упіймати, тому не можна їм його давати.

В останній зустрічі з «Монако» донеччани грали від оборони. Спочатку побігли вперед, оскільки життя змусило забити такий необхідний м’яч. А потім діяли на контратаках.

«Монако» багато не забив, хоча моментів у монегасків вистачало. А от «Шахтар», навпаки, своїм шансом скористався, тому він і пробився до групового раунду Ліги чемпіонів.

Вразливі місця в «Шахтаря», звичайно, є. Як і в будь-якої команди. Але про це я не говоритиму, зі стратегічних причин. Адже наступної середи ми прийматимемо донеччан на своєму стадіоні. От і подивимося після матчу, чи правильно ми визначили ці вразливі місця».

Того дня відбудеться інший матч у групі D. У Мілані «Інтер» приймає мадридський «Реал» (22:00).