Організували змагання Територіальний центр соціального обслуговування спільно з департаментом соціального захисту Вінницької міськради. До речі, всі учасниці конкурсу є постійними його відвідувачками, адже тут відбуваються різноманітні заняття й заходи для людей поважного віку.

За інформацією сайту Вінницької міськради, корона переможниці конкурсу «Пані 60+» дісталася Людмилі Тихоновій.

Титул «Пані Вишуканість» здобула Анастасія Гріцева. Жінка розповіла, що у свої 73 займається танцями, вивчає англійську мову та психологію. «Коли маєш заняття, забуваєш, скільки тобі років», — каже жінка.

«Бути ґречною пані це не тільки дефілювати на сцені — це спосіб життя», — вважає ще одна учасниця конкурсу Ірина Шовкопляс.

Ірина Шовкопляс зірвала оплески зали тим, що журі визнало її переможницею одразу у двох номінаціях — «Пані Чарівність» та «Пані глядацьких симпатій». Звання «Пані Елегантність» отримала Наталія Поліщук, титул «Пані Впевненість» — Галина Колесникова, «Пані Артистичність» — Олена Яковлєва, «Пані Грація» — Наталія Черниця.

Як розповіли організатори, до конкурсу учасниці готувалися впродовж трьох місяців. На сцені демонстрували свої уміння танцювати, співати, декламувати текст. Дефіле — це теж неодмінний елемент таких змагань. Вони змінювали вбрання: виходили в національних, ділових костюмах, вечірніх сукнях.

Слова привітання на адресу конкурсанток висловив міський голова Вінниці Сергій Моргунов, зазначивши, що в цих панянок присутній дух авантюризму і молодості. «Люди «срібного» віку з мудрістю ставляться до життя, до процесів, що відбуваються. Ваш досвід потрібен нам насамперед для виховання молоді...» — сказав Сергій Моргунов.

Вінниця.