За даними прес-центру штабу ООС, в районі Золотого-4 противник вів прицільний вогонь з ручних протитанкових та підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї. Поблизу населеного пункту Піски бойовики застосували ручні протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

Поблизу Шумів ворог здійснив прицільний обстріл з ручних протитанкових гранатометів. В напрямку Лебединського окупанти чотири рази вели щільний вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Біля Новотошківського ворожі збройні формування гатили з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Поблизу Кам’янки окупанти вели вогонь з артилерії калібру 122 мм. В бік населеного пункту Попасна найманці здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів.

«Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення, несумісне з життям. Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким героя, який загинув за Україну.

На вогневі дії противника наші військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь, чим змусили ворога припинити обстріли», — зазначили в штабі.