а даними прес-центру штабу ООС, поблизу Новотошківського ворожі збройні формуванням двічі обстріляли позиції наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Поблизу Кам’янки окупанти двічі гатили з артилерії калібру 122 мм, а також з мінометів калібру 82 мм та 120 мм.

У районі населеного пункту Попасна найманці здійснили два обстріли з гранатометів різних систем. З гранатометів різних систем ворог вів вогонь в бік Золотого-4 та Катеринівки.

Поблизу Світлодарська противник застосував великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Неподалік Кримського окупанти лупили з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. У районі Павлополя найманці провокували з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. В бік Талаківки ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

«Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення, несумісне з життям, один — вогнепальне поранення. Військовослужбовець перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я — середньої важкості.

Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким героя, який загинув за Україну. На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь, чим змусили ворога припинити вогневу активність», — зазначили в штабі.