Риболовля – це чудове хобі для чоловіків. Небезпечним навіть для досвідчених рибалок може бути занадто великий улов. 2 вересня в Одеській області втопився рибалка, на гачок якого потрапила занадто велика рибина, яку він не зміг витягнути. Під час спроб витягти здобич з води, рибалка втратив рівновагу і впав у річку, в результаті чого втопився. Однак не тільки велика здобич є небезпечною для рибалок. Більшість чоловіків стикається з переохолодженням через неправильний вибір одягу для риболовлі.

Вимоги до демісезонних костюмів для риболовлі

У період міжсезоння температура може коливатися в широких межах. Крім того, ясне небо може змінюватися появою великої кількості хмар. Щоб підготуватися до риболовлі, уникнути переохолодження, необхідно обирати відповідний одяг.

Вимоги до демісезонного костюма для рибалок:

- Здатність захищати від вологи завдяки водовідштовхувальним властивостям.
- Наявність отворів для вентиляції.
- Велика кількість деталей і декоративних елементів з метою захисту від негоди.
- Захист в зоні ліктів і колін.
- Велика кількість кишень для дрібниць.
- Наявність невеликого шару утеплювача.

При виборі одягу, необхідно звертати увагу на захисні властивості. Одяг не має пропускати холодне повітря. Він повинен забезпечувати захист від вологи. Костюми повинні бути зручними, добре сидіти по фігурі.

Універсальні костюми Норфін

Цим вимогам відповідають всесезонні костюми компанії Norfin, які можна знайти на сайті norfin.com.ua. Це ідеальний варіант для міжсезоння, а також теплої зими.

Різновиди всесезонних костюмів Норфін:

Norfin Pro Dry. Це костюм, який складається з напівкомбінезону і куртки, які виготовлені з матеріалу nortex. Його основна особливість у високій паропроникності. Тканина здатна витримувати сильну зливу, завдяки високій водонепроникності. Куртка дуже комфортна, зручна в експлуатації, завдяки просторому крою і наявності спеціальних регуляторів, які фіксують одяг в зоні талії. Куртка доповнена козирком, який захищає від сонця і дощу. Завдяки великій кількості кишень, куртка дуже зручна. На рукавах є додатковий захист у вигляді липучок. Штани не сковують рухів, є можливість регулювання висоти.

Norfin Spirit. Це також всесезонний костюм, який складається з напівкомбінезону і куртки. Дизайн і експлуатаційні характеристики істотно відрізняються від попереднього варіанту. Куртка виготовлена з nortex breathable. Це мембранна тканина, яка забезпечує хороший захист від вітру і дощу. Однак водонепроникність та дихаюча здатність набагато нижчі, ніж в попередньому варіанті. Тому костюм рекомендовано одягати в суху погоду. Основна особливість костюму – це наявність посилення в зоні сідниць і ліктів. Крім того є застібки-блискавки та клапани на кишенях. Об'єм капюшону можна регулювати. Костюм доповнений невеликим шаром утеплювача.

Norfin Shell – це всесезонний костюм який відноситься до дощовиків. У нього високий показник водонепроникності. Костюм виготовлений з тканини, яка не пропускає тепле повітря назовні, але при цьому захищає від вологи. Костюм складається зі штанів на підтяжках із закритою спинкою і куртки. Куртка доповнена великою кількістю кишень. У нижній частині напівкомбінезону є блискавка, яка дозволяє одягати гумові чоботи. Це відмінний варіант для дощової погоди.

Norfin Rain – універсальний костюм, який можна використовувати влітку або в період міжсезоння. Його основна функція – це захист від дощу. Тому комплект використовують не тільки під час риболовлі, полювання і туризму, але навіть в міських умовах, під час прогулянки, їзди на велосипеді. Костюм виготовлений з синтетичної тканини, покритої шаром ПВХ. Завдяки водонепроникному покриттю, навіть після тривалої прогулянки під зливою, людина залишається абсолютно сухою. Універсальний та вільний крій роблять використання костюму комфортним, але при цьому всередину вода не потрапляє.

Додатковий захист у вигляді якісної фурнітури і прошитих швів костюмів Норфін, перешкоджає потраплянню холодних повітряних мас під одяг. Забарвлення чудово маскує рибалку та робить його непомітним серед дерев або снігу.

Одяг відрізняється доступною ціною.