За даними прес-центру штабу ООС, у напрямку Лебединського противник вів вогонь зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів. Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, окупанти гатили з мінометів калібру 82 мм.

Біля Новолуганського ворог двічі здійснив обстріли, використовуючи ручні протитанкові та підствольні гранатомети, а також стрілецьку зброю. Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарата, ймовірно «Орлан-10», з перетином лінії розмежування.

«Втрат серед військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил немає. Наші війська вели активну оборону та давали належну відповідь противнику, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння. В порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 5 гектарів території, передали на знищення 269 вибухонебезпечних предметів та повністю відновили 8 пошкоджених будинків», — зазначили в штабі.