В Ужгороді на Театральній площі в День закоханих можна буде пройти через Арку кохання, зустріти свою долю під годинником кохання, а ще подивитися історії мімів і танцюристів про любов.

Місто готує на День закоханих свято, аби кожен міг зосередитися на світлих почуттях. «Маємо трохи абстрагуатися від війни, — каже начальник управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді міськвиконкому Євген Бобров. — Однією з цікавинок свята стане велика валентинка, яку будуть малювати на Театральній площі всі закохані. Також вони зможуть залишити на валентинці свої побажання та мрії. Для ужгородців заплановано чимало конкурсів з призами і подарунками».

Того ж дня на площі один з романтиків презентуватиме годинник кохання. Упродовж трьох років він шукає ту єдину і щоразу 14 лютого готує несподіванку для містян. Минулого разу цей чоловік придумав парасольку кохання. Саме дійство розпочнеться о 15:00 і продовжиться до вечора.

А загалом протягом лютого в Ужгороді планується ще кілька заходів. 21-22 лютого на Поштовій площі відбудеться фольклорне дійство, фестиваль-ярмарок «Масляна». Тут збиратимуть благодійні кошти для дитячої лікарні. А весь негатив спалять разом з солом’яною Марою.

Ужгород.