За даними прес-центру штабу ООС, поблизу Гранітного окупанти двічі здійснили обстріли з артилерії калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм. У напрямку Луганського ворог чотири рази вів вогонь, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

Біля Новотошківського бойовики лупили зі стрілецької зброї. У бік Новолуганського та Водяного, що на Приазов’ї, найманці застосували ручні протитанкові гранатомети. У районі Лебединського та Зайцевого обстріли велися з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Неподалік Широкиного ворог відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Позиції поблизу Кряківки потрапили під обстріл з мінометів калібру 120 мм. Біля Гранітного російські найманці за допомогою безпілотного літального апарата здійснили скидання невідомих вибухових пристроїв. Крім того, на Донеччині зафіксовано проліт ворожого безпілотника з перетином лінії зіткнення.

«Унаслідок ворожих дій один військово-службовець дістав поранення, несумісне з життям. Наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння», — зазначили в штабі.