4 з них — із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. За даними прес-центру штабу ООС, поблизу Луганського та Майорська ворог вів вогонь з гранатометів різних систем. У районі Новоолександрівки окупанти здійснили обстріл з великокаліберних кулеметів.
Позиції наших захисників біля Світлодарська двічі потрапили під обстріл з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Неподалік Мар’їнки та двічі біля Шумів бойовики гатили з мінометів калібру 82 мм. У бік Золотого-4 окупанти задіяли міномети калібру 120 мм та великокаліберні кулемети.
Біля Новолуганського російсько-окупаційні війська використали протитанковий ракетний комплекс і стрілецьку зброю. Біля Зайцевого — станкові протитанкові гранатомети. З автоматичних станкових гранатометів обстріл здійснювався і в районі Новотошківського. Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарата, ймовірно «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення.
«Унаслідок ворожих дій один військовослужбовець дістав бойове травмування. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я — задовільний. На збройні провокації противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь», — зазначили в штабі.