Правління Чорнобильської асоціації народних депутатів України (ЧАНДУ) повідомляє про обрання нового очільника ЧАНДУ від народних депутатів України дев’ятого скликання та оновлення керівництва цієї впливової парламентської організації.

Замість народного депутата України Арешонкова В. Ю., якого увільнено від виконання обов’язків за його особистою заявою, співголовою ЧАНДУ обрано голову Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури, заступника голови депутатської фракції Політичної партії «Слуга народу», ліквідатора наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Кісєля Юрія Григоровича.

Заступниками співголови ЧАНДУ обрані народні депутати України Зуб Валерій Олексійович, Копанчук Олена Євгенівна, Кривошеєв Ігор Сергійович, Ляшенко Анастасія Олексіївна, Овчинникова Юлія Юріївна, Семінський Олег Валерійович, Цимбалюк Михайло Михайлович, Яцик Юлія Григорівна, а також виконавчий директор ЧАНДУ, знаний фахівець у галузі енергетики, ліквідатор наслідків аварії на Чорнобильській АЕС І категорії Осиховський Олександр Іванович.

Народні депутати України Прощук Едуард Петрович та Пушкаренко Арсеній Михайлович прийняті до складу організації та відповідно до Статуту ЧАНДУ включені до складу Правління шляхом кооптації.

Увільнено від виконання обов’язків також завідувача Секретаріату ЧАНДУ Крохмаля В. І. у зв’язку з поданою ним заявою.

Правління Чорнобильської асоціації народних депутатів України.