«Рома» (Італія) — «Буде-Глімт» (Норвегія). 2:2 (Ель-Шаараві, 54, Ібанез, 84 — Солбаккен, 45+1, 65 Ботхейм, 65).

Після ганебної поразки в попередньому турі від «Буде-Глімт» у гостях (1:6) римляни мріяли про солідний реванш. Однак не так сталося, як бажалося. Підопічним Жозе Моурінью протягом зустрічі доводилося наздоганяти.

«Зоря» (Україна, Луганськ) — ЦСКА (Болгарія, Софія). 2:0. Голи: Шагаб, 87, Аллаг’яр, 90+5.

«Зоря»: Мацапура, Фаворов, Вернидуб, Імереков, Снурніцин (Жуніньйо, 71), Шагаб, Цвек, Хомченовський, Булеца (Алефіренко, 90), Луньов (Крістіан, 79), Аллаг’яр. Тренер — Віктор Скрипник.

ЦСКА: Бусатто, Туріцов, Маттей, Лам, Мазіку, Йомов, Юга (Крастєв, 89), Жеферсон, Вілдсгут (Бе, 72), Кері, Кайсадо (Агметов, 83). Тренер — Cтойчо Младенов.

Рефері — Петрі Вільянен (Фінляндія).

Запоріжжя. «Славутич-Арена». 1 122 вболівальники. 11 градусів.

Перший тайм був доволі прісний, бо минув, як то кажуть, без воріт. Обидві команди багато боролися, але мало створювали. Хіба що неточний удар правого оборонця «Зорі» Фаворова з-за меж карного майданчика можна вважати небезпечним моментом.

Не сталося докорінних змін на полі і після перерви. Хоча гості почали діяти трохи жвавіше. Навіть забили у ворота Мацапури. Але гол Кайсадо скасували через офсайд.

Матч наближався до завершення, а офіційно забитих м’ячів ще не було. Однак наприкінці зустрічі «Зоря» після прісних ігрових страв почастувала шикарним десертом. І класними «кондитерами» виявилися обидва іранські легіонери луганчан.

За три хвилини до завершення основного часу Шагаб (на знімку) відібрав м’яч на фланзі, змістився у центр і потужно пробив у ближній кут воріт ЦСКА.

А на 5-й доданій хвилині «Зоря» провела швидку контратаку в регбійному стилі. І тут Шагаб виявився відмінним асистентом — викотив Аллаг’яру м’яч під удар на порожні ворота.

Що там казати, «Зоря» порадувала, здобувши другу поспіль перемогу.

Віктор Скрипник:

«Ситуація, в якій ми опиняємося, виступаючи в єврокубках, — це багато хворих і травмованих, окремі футболісти грають не на своїх позиціях. На перший план вийшла боротьба, десь свідомо віддали ініціативу, треба було терпіти. Стояли на нуль і чекали на свій шанс.

Не перестаю дивуватися своїм підопічним. Ми задоволені результатом. Сподіваюся, найближчим часом багато гравців відновляться і повернуться у гру».

Наступний матч «Зоря» проведе 25 листопада на виїзді проти «Роми». Початок зустрічі — о 22:00.

Фото з Інстаграму.