Північна Македонія — Франція. 0:1.

Україна — Сербія. 2:1. Голи: Криськів, 9, Митрович, 78, Судаков, 81. На 45+1-й хвилині Бондаренко не реалізував пенальті (воротар).

Україна: Трубін, Сич, Сирота, Батагов, Вівчаренко, Криськів (Желізко, 71), Бондаренко (Алефіренко, 87), Михайленко, Судаков (Очеретько, 83), В’юнник (Кухаревич, 82), Мудрик. Тренер — Руслан Ротань.

Сербія: Гордич, Еракович, Маркович, Честич, Шехович, Милославлевич (Лукич, 46), Топич (Мілованович, 83), Станич (Джерлек, 67), Пантович (Ступаревич, 46), Стеванович (Митрович, 67), Тедич. Тренер — Александар Рогич.

Рефері — Адам Форкош (Угорщина).

Львів. «Арена Львів». 5 000 глядачів. 3 градуси.

Україна здобула перемогу в нервовому матчі на фартовому львівському стадіоні. Хоча початок був напрочуд вдалий. Наші захопили ініціативу і забили швидкий гол. І надалі добре працювали, створили багато моментів, але в завершальній стадії атак діяли надто недбало і неупевнено.

Могли подвоїти рахунок на доданій до першого тайму хвилині. Але Бондаренко виконував пенальті, мов млява людина, яку розбудили серед ночі. Пробив слабко і прямо в руки воротарю (можливо, він перехвилювався).

Щоправда, забігаючи наперед, відзначимо, що він реабілітувався, віддавши гольову передачу під час переможної атаки.

Після перерви наші продовжували диктувати умови, створювали моменти, а суперник їх руйнував. А за дванадцять хвилин до завершення основного часу гості з нічого зробили гол і зрівняли рахунок.

До честі господарів, вони не піддалися емоціям. Натомість виявили характер — зібралися і дуже швидко знову вийшли вперед. Майстерно зіграв Судаков (на знімку). Перебуваючи в карному майданчику сербів, він завершив колективне зусилля влучним ударом низом у дальній кут воріт. Перемога!

Наступний матч молодіжна збірна України зіграє 24 березня 2022 року. Вона зустрінеться з Вірменією на її полі. А потім (29 березня) прийматиме Францію — свого конкурента за першість у групі.

Фото Євгена КРАВСА.