Пам’яті товариша

Народні депутати України другого та третього скликань, члени та співробітники Центральної виборчої комісії України, друзі, рідні та близькі в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті народного депутата України другого та третього скликань, члена Центральної виборчої комісії України ДОНЧЕНКА Юрія Григоровича.

На 68-му році життя перестало битися його серце.

Висловлюємо свої щирі співчуття всім рідним і близьким людям померлого. Несподівана смерть Юрія Григоровича — втрата для рідних, близьких, для колег і друзів.

На жаль, словами важко загоїти на серці страшну рану від втрати, важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце, проте світлі спогади про цю людину, яка чесно і гідно прожила своє життя, завжди будуть сильніші за смерть.

Юрій Григорович Донченко все своє життя присвятив служінню людям, державі. Він був людиною глибокого розуму та інтелекту, вмілим керівником, наставником та порадником для колег.

Людина живе доти, поки її пам’ятають. Світлий, добрий спомин про Юрія Григоровича та його людські якості, високий професіоналізм і самовідданість справі, вміння протиставити на тискові обставини силу духа, партійну відданість, здатність швидко перейти на новий ритм роботи завжди житиме в наших серцях, усіх, хто його знав, любив і поважав.

Світлий образ Юрія Григоровича Донченка назавжди збережеться в наших серцях.