Голлівуд (США, штат Флорида). На арені Seminole Hard Rock Hotel and Casino відбувся поєдинок, в якому непереможний український суперважковаговик Віктор Вихрист (9-0, 7 KO) здолав досвідченого грузина Яго Кіладзе (27-6-1, 19 KO).

Віктор узяв гору технічним нокаутом у другому раунді. Зазначимо, що глядачі побачили п’ять нокдаунів менш як за шість хвилин: двічі на підлозі побував сам Вихрист, тричі — Кіладзе.

Рефері зупинив бій після третього падіння грузина, побоюючись за його здоров’я. Кіладзе був дуже розлючений через зупинку протистояння і навіть ударив суддю рукавичкою.

Не менш захопливою вийшла головна подія вечора. Луїс Ортіс з Куби (33-2, 28 KO) та Чарльз Мартін зі США (28-3-1, 25 KO) провели претендентський бій за версією IBF у суперважкій вазі. 42-річний Ортіс уже в першому раунді опинився в нокдауні після короткого лівого хука, а в другій три-хвилинці упав ще раз, але знову швидко відновився.

Потім у поєдинку настав повний штиль. Розв’язка сталася в шостому раунді: Ортіс потряс Мартіна і змусив рефері зупинити поєдинок, здобувши перемогу технічним нокаутом.