«Динамо» (Україна, Київ) — «Кайрат» (Казахстан, Алмати). 4:0. Голи: Касабулат, 7 (а/г), Сирота, 63, Циганков, 73, Кулач, 85.

«Динамо»: Бущан (Бойко, 73), Кендзьора, Забарний (Боль, 73), Сирота (Попов, 85), Караваєв (Дубінчак, 65), Андрієвський (Сидорчук, 46), Гармаш (Яцик, 65), Буяльський (Кулач, 81), Вітінью (де Пена, 65), Циганков, Ванат (Шкурін, 73).

Чемпіон України провів другий контрольний поєдинок на третьому зимовому тренувальному зборі. Суперник киян — знаменитий клуб, триразовий чемпіон Казахстану. За підсумками минулого сезону «Кайрат» посів третє місце в турнірній таблиці національної першості.

У складі казахстанського клубу немає відомих легіонерів. Однак у команді виступає багато досвідчених виконавців, які встигли пограти в європейських чемпіонатах.

Стосовно «Динамо», то в його складі є кілька втрат. Ідеться про Шапаренка та Вівчаренка, які отримали позитивні тести на коронавірус і залишилися в Києві. В їхній сумній компанії опинився травмований Шепелєв. Але повернувся до лав воротар Нещерет.

Динамівці почали зустріч активно і швидко відкрили рахунок. Щоправда, не без допомоги опонентів. Після прострілу Ваната з лівого флангу вздовж воротарського оборонець Касабулат переправив м’яч у власні ворота.

Надалі в першому таймі спостерігалася доволі гостра боротьба, але без небезпечних моментів.

Після перерви стало веселіше, ініціативою повністю заволодів київський клуб. І майже без пауз вів наступальні дії. Другий м’яч казахстанцям ефектно забив у високому стрибку ударом головою Сирота. Після розіграшу кутового і навісу Циганкова (на знімку) на кут воротарського.

Потім сам Віктор майстерно виконав штрафний (просто по центру), поклавши м’яч під праву від себе стійку воріт. Підвів переможну риску Кулач, котрий сміливо і вправно зіграв на випередження після передачі Кендзьори.

Наступний спаринг «Динамо» зіграє сьогодні, 17 лютого, проти латвійського клубу «Валмієра». Початок зустрічі о 16:00.