1:2. Голи: Тете, 48 — Кухарук, 41, Холод, 58.

«Шахтер»: Трубін (Пятов, 30), Додо, Бондар, Матвієнко, Ісмаїлі (Корнієнко, 30, Тобіас, 43), Майкон (Степаненко 30), Антоніо, Нерес, Педріньо, Мудрик (Тете, 30), Мораес (Судаков 30).

«Маріуполь»: 1-й тайм — Гальчук, Стасюк, Биков, Чоботенко, Меличенко, Чех, Мишньов, Гулько, Кащук, Топалов, Кулаков; 2-й тайм — Турбаєвский, Стасюк, Удод, Козик, Холод, Хромей, Петерман, гравець на перегляді, Микитишин, В’юнник, Гончарук.

Команди обрали формат матчу з двома таймами по 30 хвилин. Усе найцікавіше сталося після перерви, коли у воротах команд побували три м’ячі.

Першими відзначились підопічні Остапа Маркевича. Микола Матвієнко привіз атаку на власні ворота, віддавши незграбний пас на Степаненка. До Тараса передача не дійшла, Кухарук перехопив м’яч та без проблем поцілив у ворота.

Дуже швидко «гірники» відігрались завдяки зусиллям Нереса і Тете. Матч наближався до логічної нічиєї, але за кілька хвилин до фінального свистка «Маріуполь» спромігся вирвати перемогу.

Після класного прострілу Холода Бондар та Пятов не розібралися в епізоді, завадивши один одному, після чого м’яч опинився за лінією воріт.