«Зальцьбург» (Австрія) — «Баварія» (Німеччина, Мюнхен). 1:1. Зальцбург. «Ред Булл Арена». 29 520 глядачів. Голи: Адаму, 21 — Коман, 90.

«Зальцбург» у дебюті матчу втратив Окафора, який отримав травму. Однак 20-річний Адаму, який замінив його, через дев’ять хвилин після виходу на поле відзначився не по роках зрілим ударом у контратаці.

Незабаром господарі могли забити другий м’яч, але Ульрайг, який замінив травмованого воротаря гостей Нойєра, відбив удар Аронсона.

«Баварія» врятувалася на останній хвилині основного часу. Павар з флангу подав у центр карного майданчика, там Мюллер у боротьбі зробив зручну передачу головою на Комана, який точно пробив у ближній кут воріт.

«Інтер» (Італія, Мілан) — «Ліверпуль» (Англія). 0:2. Мілан. «Джузеппе Меацца». 37 918 глядачів. Голи: Фірміно, 75, Салаг, 83.

Результат для міланців негативний, але «Інтер» точно грав з «Ліверпулем» на рівних протягом 80 хвилин. Господарі діяли інтенсивно, не боячись ризикувати в обороні проти вбивчої лінії атаки «червоних».

«Інтер» у першому таймі створив найкращий з усіх моментів, коли Чалганоглу влучив у поперечину, а потім домінували на полі після перерви.

Справді, впродовж більшої частини другого тайму «Ліверпуль» був притиснутий до стінки, але рухливість Фірміно разом із націленістю на ворота дали йому змогу відкрити рахунок. А далі Салаг збільшив перевагу.

Безумовно, «Інтер» своєю грою посприяв видовищності протистояння. Але тепер італійським чемпіонам потрібно винаходити щось особливе, щоб відіграти два м’ячі.

***

Зрозуміло, що в «Баварії» та «Ліверпуля» тепер настрій веселіший. Однак у матчах у відповідь 8 березня «Зальцбург» та «Інтер», безсумнівно, старатимуться врятуватися. Сподіватимемося, що інтрига не померла в обох випадках.