«Динамо» (Україна, Київ) — «Пахтакор» (Узбекистан, Ташкент). 0:0.

«Динамо»: Бойко (Нещерет, 72), Кендзьора (Дубінчак, 46), Забарний (Попов, 82), Сирота (Боль, 75), Караваєв, Андрієвський (Сидорчук, 46), Шапаренко, де Пена (Буяльський, 46), Антюх, Вітіньйо (Ванат, 62), Кулач (Бєсєдін, 46).

Ташкентці не давали киянам розігратися. Самі гостро контратакували. А в кінці зустрічі мали кілька нагод забити, але рятував Нещерет.

Учора кияни провели завершальний поєдинок на зборі.

«Динамо» — РФШ (Латвія). 2:1. Голи: Ванат, 65, Шапаренко, 67 — Мареш, 21.

«Динамо»: Бущан (Нещерет, 77), Кендзьора, Забарний, Сирота (Попов, 84), Дубінчак (Караваєв, 46), Сидорчук, Шапаренко, Буяльський (Гармаш, 77), Циганков, де Пена (Вітіньйо, 46), Бєсєдін (Ванат, 46, Шкурін, 72).

Після зустрічі динамівці повернулися до України.

Два стартові весняні матчі в УПЛ проти «Інгульця» (26 лютого) та «Десни» (6 березня) динамівці проведуть у Києві на своєму клубному стадіоні імені Валерія Лобановського. З таким проханням до столичного клубу звернулися їхні суперники, котрі не змогли підготувати домашні стадіони до відновлення чемпіонату.

Є інформація, що «Динамо» розглядає можливість усі домашні матчі в другій частині сезону також провести на клубній арені.

Як відомо, на динамівському стадіоні 2 березня відбудеться матч Юнацької Ліги УЄФА між киянами та португальським «Спортінгом».