Карате. Фуджейра (ОАЕ). Відбувся перший етап Прем’єр-ліги з карате сезону-2022. У змаганнях взяли участь 342 спортсмени з 55 країн, а Україну представляли 14 атлетів.

До фіналів зуміли пробитися наші прими — Анжеліка Терлюга та Аніта Серьогіна. Терлюга на шляху до фіналу здолала таких відомих спортсменок, як Валерія Кумізакі з Бразилії (6:5) та Туба Якан з Туреччини (3:0). Але у фіналі одеситка мінімально поступилася Чернишовій із РФ (2:3).

Серьогіна перемогла у чвертьфіналі співвітчизницю Діану Шостак (2:1), а у півфіналі з таким самим рахунком — росіянку Анну Родіну. У фіналі чорноморська зірка програла італійці Алессандрі Манджакапрі (0:2). Прохід Серьогіної до фіналу дав змогу Діані Шостак позмагатися за «бронзу». Молода львів’янка скористалася шансом і завдала поразки Анні Родіній — 1:0.

Другу «бронзу» Україні приніс капітан збірної Станіслав Горуна. Програвши у півфіналі угорцю Габору Гаршпатакі, львів’янин у бронзовому фіналі здолав бельгійця Квентіна Маходена — 5:4.

Наступний етап Прем’єр-ліги відбудеться в Опорто (Португалія) 22—24 квітня.

Теніс. Форлі (Італія). Citta’ Di Forli’ 5 — ATP Challenger Tour. Призовий фонд — 45 730 євро.

Хард (зал). Перше коло.

Ілля Марченко (Україна, 222 АТР) — Ясутака Учіяма (Японія, 196 АТР). 6:2, 6:7 (11), 6:4.

Матч тривав 2 години та 31 хвилину. Марченко 8 разів подав на виліт, припустився 5 подвійних помилок та використав 4 з 10 брейк-пойнтів.

Бокс. Обов’язковий претендент на титул WBC у суперважкій вазі британець Ділліан Вайт (28-2, 19 KO) підписав угоду на бій з чемпіоном WBC британцем Тайсоном Ф’юрі (31-0-1,
22 КО).

Про це сам Вайт розповів Sky Sports.

«Де вони хочуть провести бій, коли вони хочуть провести бій — мені все одно. Я намагався зустрітися з Ф’юрі протягом тривалого часу. Я завжди був готовий битися з ним. Я просто хочу битися з ним за титул чемпіона світу тепер», — сказав Вайт.

Промоутер Боб Арум повідомив, що Ф’юрі підписав контракт на бій. Поєдинок може відбутися 23 квітня.