Мені дуже хотілося б, щоб ми повернулись до ситуації, коли новини про літаки будуть виключно позитивні. Тому ми робимо перший крок. Разом з партнерами: WINDROSE-авіалініі?, які єднають, Dnipro LLC та GLOBE AIR CARGO починаючи від 8 березня запускаємо авіаційний міст з США.

Це буде частково атакуючий літак. Чому? Бо після блокування Росії на Амазон, EBay та Etsy, тисячі українських підприємців за допомогою нашого літака зможуть зайняти цей майданчик, зберегти свої робочі місця, та забезпечити свої родини. В зворотньому напрямку ми будемо привозить гуманітарну допомогу і Укрпошта візьме на себе фінансування цього мосту. Хто бажає долучитись, щоб зробити його міцнішим – будемо раді.

Увага, всім хто хоче допомогти Україні в США: ви можете надіслати медичні засоби, продукти харчування компанії DNIPRO LLC, яка виступає консолідатором та вантажним агентом по прийманню всіх вантажів на свій склад та підготовці вантажу для перевезення: 645 West 1st Avenue, Roselle, NJ 07203.

З питань габаритних обмежень та додаткової інформації прохання звертатись за телефонами +1 (908) 241-2190, +1 (888) 336-4776 SaveUkraine@dniprollc.com. На всіх коробках слід вказувати «UkrPoshta Dnipro LLC/Humanitarian Aid».

Щодо перевезення броніків, рацій, дронів та інших речей для допомоги військовим, ми дамо окрему інформацію, бо це потребує трохи часу для опрацювання.

Шановні українськи виробники, ми знаємо, що вам зараз важко. Тому чекаємо вас у наших відділеннях, і зробимо все, щоб швидко доправити ваш товар до США.
Доставки відправлень із території України до Варшави здійснюватиметься наземним транспортом, попередньо вони пройдуть необхідне митне оформлення на території України.

Укрпошта нині забезпечує прийом посилок по всій території України, де це безпечно для працівників та клієнтів, та доставку основними магістралями із областей Заходу України, а також магістралями із декількох ключових міст України для відправки посилок за кордон.

Хочу подякувати нашим партнерам, та всім, хто у надважких умовах зміг зробити цю важливу для України справу. Ми обов’язково переможемо на всіх майданчиках!
Слава Україні! -- пише очільник Національного оператора зв'язку у соцмережі Ігор Смілянський.