Це є вкрай важливим кроком під час проведення весняно-польових робіт.

Нині озимі культури в країні посіяні та перебувають в хорошому стані, але без своєчасного весняного підживлення та відповідного комплексу весняно-літніх робіт врожайність значно впаде.

Через військову агресію Російської Федерації в Україні світ перебуває на порозі продовольчої кризи, а тому проведення комплексу відповідних робіт аграрними підприємствами є необхідною умовою для отримання врожаю та забезпечення продовольчої безпеки нашої держави.

За інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів від 3 березня 2022 року № 194 «Деякі питання бронювання військовозобов'язаних в умовах правового режиму воєнного стану» та з метою своєчасного проведення комплексу весняних-літніх польових робіт аграрні підприємства та виробники продовольства мають подавати Мінагрополітики списки критично важливих працівників, яким буде надана відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації та на воєнний час.

Детальна інформація (зі змінами) розміщена за посиланням: https://minagro.gov.ua/news/uryad-zaprovadiv-bronyuvannya-vijskovozobovyazanih.

Ми як ніколи сильні на нашій землі, але все ще беззахисні у небі!

Джерело: Інформаційне управління