Президент Національного паралімпійського комітету Валерій Сушкевич та паралімпійська збірна  України записали відеозвернення з Пекіна, де нині тривають Зимові Параолімпійські ігри2022.

У зверненні Валерій Сушкевич  та наші спортсмени говорять про те, що «весь світ вже бачить нескорений дух і переможну волю УКРАЇНСЬКОГО ВОЇНА!», що «сьогодні від Української Армії, від УКРАЇНСЬКОГО ВОЇНА залежить доля України».

«Ми віримо в них!!! Ми здобуваємо українську перемогу тут і віримо в перемогу України, яку здобуває українське воїнство, захищаючи нас і всю країну від вбивчих намірів агресора. РАЗОМ - ПЕРЕМОЖЕМО!!!"

Здобутки українських параолімпійців вражають. Вони встановили  національний рекорд за золотими медалями , які виборювали на зимових Параолімпіадах!

На Паралімпійських іграх-2022 в Пекіні наша збірна вже на дві нагороди перевершила свій результат 2006 та 2018 років.

Після семи змагальних днів у скарбничці Збірної України 25 медалей : дев'ять "золотих", десять "срібних" та шість "бронзових".

Наразі українська команда йде на другому місці в медальному заліку Паралімпіади-2022. Попереду лише Китай - лідер медального заліку Ігор у Пекіні - 47 медалей (14-14-19).

Фото: скріншот із відео.