Продовжуємо розповідати про героїв енергетичного фронту, про наших сильних волею колег, які незважаючи на ризик чи втому викладаються на 200%, щоб забезпечити стабільну роботу енергосистеми, промислових підприємств, зберегти та відновити світло і тепло в домівках українців, – йдеться у повідомленні.

Сьогодні розповідь про героїчний подвиг слюсаря Володимира та електрогазозварювальника Романа, які під обстрілами відремонтували газопровід на Харківщині, що був пошкоджений унаслідок ворожого нападу.

Задача для енергетиків була нелегкою: обстріли не вщухали, але від роботи газопроводу залежить робота міського хлібокомбінату. У критичних ситуаціях військового часу рішення приймаються швидко і виконуються чітко. Енергетики вирішили терміново приступити до ремонту газопроводу.

Провели усі необхідні ремонтні роботи: ліквідували витік газу і відновили роботу газопроводу. Пекарі хлібокомбінату знову змогли пекти хліб для містян, які героїчно протистоять ворогу.

Ми щиро пишаємося нашими енергетиками і дякуємо за стійкість, мужність і самовіддачу, – йдеться на фейсбук сторінці Міністерства енергетики України.

Разом переможемо!