Про  це повідомило Міністерство цифрової трансформації України  на своїй сторінці у соцмережі.

Продовжуємо допомагати бізнесу ще швидше відновити роботу, піднімати економіку країни та надавати робочі місця. Для цього запускаємо платформу, що допоможе перемістити бізнес із «гарячих точок» та продовжити його діяльність у більш безпечному місці ТУТ

Як пояснили фахівці Міністерства цифрової трансформації України платформу створено для:

– бізнесу, який подав заявки на релокацію;

– компаній, які хочуть допомогти підприємствам з релокацією;

– представників Міністерства економіки, військових адміністрацій, компаній, які допомагають з опрацюванням заявок, логістикою, процесом переїзду, пошуком нових виробничих приміщень та розселенням працівників тощо.

Подавати заявки можуть як підприємства, що потребують переміщення, так і компанії, які готові надати для цього приміщення чи інші активи.

Подати заявку на релокацію ТУТ

Платформу запустили ДП Prozorro. Продажі за ініціативи Міністерства економіки України, за підтримки Мінцифри та Дія.Бізнес, – розповіло Міністерство цифрової трансформації України на своїй сторінці у соцмережі.

Наша довідка

Станом на 8 квітня в Україні 220 підприємств з різних регіонів України переміщено в західні області у рамках програми евакуації, 90 вже почали працювати. Про це повідомив народний депутат Данило Гетманцев у своєму Телеграм каналі.

Він також додав, що станом на 8 квітня, загалом було подано 1500 заявок, з яких 471 вже подано на транспортування.

Заявку на релокацію можна подати за посиланням вище. Також Гетманцев попросив долучитися до логістики тих, хто може допомогти.

Нагадаємо

Кабмін доручив Фонду держмайна  підготувати пропозиції щодо спрощення порядку передання в оренду комунального і державного майна для оптимізації переїзду компаній.

«Голос України»