Серед абонентів, за адресами яких знову запрацювали електроприлади, - ледь не половина жителів обласного центру Луганщини. 

Один електромонтер та один диспетчер, які опікуються станом електромереж у Сєвєродонецьку, приймають заявки та до останнього намагаються відновити хоч якісь електроприлади. Люди нерідко працюють під обстрілами, аби відремонтувати пошкоджені лінії електропередач чи трансформатор. Минулої доби енергетики знов прийшли на допомогу городянам і повернули світло знеструмленій третині міста.

Співробітники поліції, які супроводили майстра міської РЕМ, пильнували за його безпекою під час виконання ремонтних робіт. Завдяки створенню належних умов працівник підключив до електропостачання велику частину споживачів.

Зараз в Луганській області сформовано декілька аварійних бригад, які постійно задіяні на ремонтах високовольтних ліній та електропідстанцій. В місцевих РЕМах працюють чергові електромонтери.

На знімках: під час роботи електромонтера в Сєвєродонецьку.

«Електрики – справжні Герої, які під постійними обстрілами окупаційних військ рф кожного разу ризикують власним життям за для комфорту інших. Завдяки мужності електрика з’явилось світло й у підвалах та укриттях, де переховуються від обстрілів містяни, - наголосили у Нацполіції області. - Поліція Луганщини пишається сміливими та відважними професіоналами своєї справи - комунальниками, які допомагають наблизити перемогу! Разом – ми сильні! Разом – ми єдині!».

Фото Національної поліції Луганщини.