52-а доба героїчного спротиву Української народу російському воєнному вторгненню. За даними Міноборони ворог продовжує посилювати свої угруповання і змінювати позиції на фронті та в окупованих містах. Наші військові намагаються відстежувати кожен крок окупантів і кожен із вас може в цьому допомогти українській армії. Якщо ваш населений пункт перебуває в окупації і ви час від часу можете повідомляти про переміщення ворога - робіть це. Кожен рух окупантів - цінна інформація для ЗСУ, нашим бійцям легше простежити дії загарбників і завчасно дати їм відсіч.

Ставайте таємними агентами ЗСУ в чат-боті «єВорог». Перейти у «єВорог» можна з головного екрана в застосунку «Дія» або за посиланням - https://t.me/evorog_bot

Які кадри цінні для ЗСУ:

- кількість техніки чи військ;

- дії ворога;

- переміщення техніки чи особового складу окупанта.

Якщо не має можливості зробити кадр - намагайтеся максимально детально описати все, що ви бачили.

Перш ніж робити кадри, переконайтеся, що вам нічого не загрожує. Щойно надішлете інфомацію до «єВорог» - радимо видаляти її зі смартфона задля вашої безпеки.

Також інформуємо, що 257 тисяч українців вже скористалися чат-ботом «єВорог». Ми вдячні кожному, хто повідомляє ЗСУ про переміщення та геолокацію окупантів. Ви робите неймовірний внесок до нашої спільної перемоги над російським загарбником!

Команда Мінцифри 24/7 обробляє кожне повідомлення в чат-боті та передає інформацію до ЗСУ. Українська армія вже знищила понад 20 тисяч окупантів та понад 5 тисяч ворожої техніки, зокрема еталон російського морського флоту - крейсер «?москва». Залишилося ще трохи. Єднаймося заради перемоги. Здолаємо ворога разом!

Разом переможемо!

Інформаційне управління