Про це інформує Міністерство юстиції України.

Тільки на Дніпропетровщині обмінялись обітницями понад 5 тисяч пар. Також серед лідерів по кількості зареєстрованих шлюбів під час війни - Одеська (2427), Вінницька (1927), Полтавська (1904) та Львівська (1896) області.

Нагадаємо, що для військовослужбовців, поліцейських і працівників закладів охорони здоров’я процедура укладення шлюбу спростилася. Факт реєстрації шлюбу може засвідчуватися актом про укладання шлюбу, який складений безпосередньо командиром/керівником на місці служби/роботи, керівником закладу охорони здоров’я. Так, на підставі актів про укладення шлюбу було зареєстровано 309 пар, по заявах, засвідчених командирами - 235 пар.

Кохання — це те, що робить нас сильнішими!

***

І ще одна хороша новина. Тепер вже з Тростянецького відділу ДРАЦС Сумської області. Його днями відновлено після усунення наслідків російської окупації. І от, нарешті,  працівники відділу повернулися до звичного графіку роботи.

Вони вже надають громадянам такі довгоочікувані та бажані мешканцями громади послуги з державної реєстрації актів цивільного стану.

До речі, з моменту відновлення робочого процесу Тростянецьким відділом ДРАЦС було проведено 25 реєстрацій, у тому числі зареєстровано 2 шлюби  та видано 3 документи про народження.

Сумлінно працювати, творити та підкорювати нові вершини – наша зброя проти російської агресії та впевнені кроки до Перемоги! – інформує Міністерство юстиції України на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі

«Голос України»