Її чоловіка мобілізували на війну в перший день російської агресії.

Про нежіночі клопоти дружини фермера в час війни розповідає сайт Вінниця.іnfo з посиланням на фейсбук-сторінку Тетяни Мар’янчук.

Аби підтримати чоловіка морально і повідомити йому, що поле не залишиться недоглянутим, дружина фермера записала відео, на якому вона на тракторі засіває лан.

«Ти захищаєш наш спокій, а ми постараємося не підвести твій тил! Любимо та чекаємо з Перемогою!» – написала жінка.

Вона також повідомила, що вже посіяли соняшник і сою.

«Поле не повинно залишитися недоглянутим, адже в нас договори на оренду землі із власниками паїв, – зазначила дружина фермера. – З людьми треба буде розрахуватися. Посівна кампанія була непроста, виникали проблеми з дизельним пальним, але впоралися. На фронті ще важче...»

За словами пані Тетяни, відео зняла спеціально для того, абичоловік побачив, що робота робиться, і не хвилювався, а гідно боронив країну.

Їздити на тракторі жінка навчилася не тепер. Пригадує, як уперше сіла за кермо ще 13 років тому.

«Треба було одночасно вивести в поле два трактори, – каже пані Тетяна. – Чоловікові тоді не вдалося знайти помічника. От я й спробувала. Уже вміла керувати автомобілем, тому мала певні навики поводження з технікою. Відтоді опанувала багато робіт: вмію сіяти, косити, керувати трактором з причепом… Зараз усе це дуже знадобилося. До роботи мене привчили з дитинства. Тому вона мене не лякає».

У подружжя Мар’янчуків троє донечок, одна з них уже створила свою сім’ю. Вони теж допомагають мамі.

Жінка поділилася ще однією інформацією: наступного року в них з чоловіком 20-річний ювілей подружнього життя. Пані Тетяна вірить, що російських окупантів виженуть значно раніше і річницю весілля відзначать у мирній державі.

Віктор СКРИПНИК.

Скрін відео із сайту Вінниця.іnfo.