Як розповів «Голосу України» народний депутат Володимир Крейденко, співголова групи з міжпарламентських зв'язків з Азербайджанською Республікою, на засіданні групи було обговорено питання надання гуманітарної допомоги громадянам України.

На знімку: до засідання групи відеозв’язком долучився Іван Слободяник – секретар групи міжпарламентських зв’язків з Азербайджанською Республікою.

Також народні обранці України подякували Президенту Азербайджанської Республіки Ільхаму Алієву за підтримку.

Окрім того, на засіданні порушили питання щодо збільшення активності та вираження одностайнішої позиції усіма членами Меллі Меджелісу в питанні ганебного посягання рф на український суверенітет.

«Не може бути різних, неоднозначних поглядів. У цій ситуації є тільки біле і чорне, немає сірого!» – підкреслювала українська сторона.

На знімку: (зліва направо) Хікмет Джавадов – голова азербайджанської діаспори, Володимир Крейденко – співголова групи міжпарламентських зв’язків з Азербайджанською Республікою, Валерій Колюх – співголова групи міжпарламентських зв’язків з Азербайджанською Республікою, Олександр Горобець – народний депутат України.

– Віримо, що парламентарії Азербайджанської Республіки та азербайджанська діаспора в Україні й надалі збільшуватимуть допомогу Україні та не на словах, а реальними діями демонструватимуть, що азербайджанці є вірними друзями та партнерами українського народу, – запевнив народний депутат Володимир Крейденко.

Вл. інф.