Вона та її старша сестра Надія — переселенці, тимчасово проживають у Новоукраїнці Кіровоградської області разом із бабусею та дідусем. А мама Люба залишилися в Одесі.

Розуміючи, наскільки тяжко тим, хто, втікаючи від ворожих обстрілів, залишив свої домівки і стале життя, керівники гуртків Центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» всіляко намагаються заповнити дозвілля дітей та урізноманітнити їхні будні. Разом з іншими дітьми Новоукраїнки переселенці активно беруть учать в усіх заходах громади.

Майже одразу після приїзду в місто Віра та Надійка стали учасниками гуртків «Театральна студія «Маска» та зразкового художнього колективу-гуртка «Абетка рукоділля». На майстер-класах діти виготовляють ляльки-обереги своїм рідним і нашим захисникам. Батьки багатьох вихованців «ЗОРІТу» нині захищають Україну. Тож у творіння діти вкладають усе тепло своїх сердечок і щире бажання Перемоги і миру!

Подобається сестричкам і малювати на асфальті. Маленька Віра зобразила на асфальті сердечко і розфарбувала його кольорами нашого прапора.

...Скінчиться війна, і мама обійме своїх донечок. Віра, Надія і Любов знову будуть разом. На березі синього-синього Чорного моря дівчатка згадуватимуть, як жили на Кіровоградщині серед чуйних і добрих людей.

Фото автора.