Про це під час чергового засідання координаційної ради КМВА з питань сприяння створенню об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та житлово-будівельних кооперативів (ЖБК) заявив її співголова - заступник голови КМВА Петро Пантелеєв.

Це необхідно для усунення всіх технічних чи координаційних питань, щоб вони не виникали після настання холодів.

"Ми продовжуємо розпочаті перевірки готовності будинків, інженерних мереж та обладнання в усіх районах міста. Усі будинки незалежно від форми управління чи обслуговування мають бути готові до подачі теплоносія і стабільної роботи взимку", - зазначив заступник голови КМВА.

Він також зауважив, що місто в межах повноважень та наявних ресурсів співпрацюватиме з представниками організованих будинків для впорядкування укриттів та сховищ на основі відповідних звернень правлінь, а також надаватиме методичні рекомендації з тематики цивільного захисту і безпеки мешканців.

"Є питання щодо укладення договорів із міським перевізником відходів - комунальним підприємством "Київкомунсервіс", яке готове посилювати співпрацю з ОСББ та ЖБК і укладати відповідні договори на надання послуг. Також найближчим часом окрему зустріч заплануємо для звірки нарахувань за послуги опалення та гарячого водопостачання у попередні періоди. Нині складається відповідний перелік для предметного опрацювання, щоб ці питання були вирішені вчасно", - зазначив Петро Пантелеєв.

За матеріалами прес-служби КМВА.

Фото з Фейсбук-сторінки Петра Пантелеєва.