У Юлії четверо донечок (на знімку). Разом з чоловіком вони орендують невеличку крамничку на місцевому ринку і всією родиною займаються допомогою українським воїнам.

Молода матуся - ініціатор всіх волонтерських починань. Вона довідалася, що надзвичайно затребувані на фронті медичні бандажі шиє у Тальному група жінок. Однак попри численні замовлення з передової пошив бандажів інколи зупиняється - не вистачає коштів на закупівлю матеріалів.

Юлія розмістила у соціальних мережах звернення до земляків. Це допомогло їй згуртувати навколо себе людей, готових допомагати у зборі пожертв для армії. Невдовзі всі у Тальному знали про "точку", куди можна принести не лише благодійні гривні, а й провізію, свіжі фрукти, ягоди. Юлія одразу реалізовувала дари садів за цінами, які встановлював сам покупець (на знімку). Так копійка до копійки поповнювалась волонтерська скарбничка.

До Юлиної справи долучилися діти. Вони приносили яблука, сливи, груші, зібрані у домашніх садах.

- Особливо мене зворушив маленький хлопчик, котрий зібрав більш як тридцять кілограмів абрикос, - поділилася Юлія. - Він приносив щодня по кілька кілограмів, я дуже дякувала, хвалила його за працьовитість, пригощала морозивом, а він, такий радий, що допомагає нашій армії, приносив ще й ще.

Одночасно волонтерка почала сушити і фасувати у вакуумні пакети фрукти, аби у холодну пору року бійці могли підкріпитися вітамінами.

У цьому їй старанно нині допомагають донечки. А ще дівчатка із завзяттям малюють листівки українським захисникам, наклеюють їх на пакети з медичними бандажами.

Юні художниці зичать бійцям міцного здоров'я, богатирської сили побороти ворогів й повернутися додому у свої сім'ї, до своїх дітей.

Фото з сайту "Вісті Черкащини".