Почнеться з температури -2...0 градусів, але днів зі снігопадами буде небагато, а часом очікуються «погодні сюрпризи» у вигляді +8 градусів.

Також, за прогнозами синоптиків, перший місяць зими цього року буде теплішим, ніж у 2021-му. Великої кількості опадів не буде, як і дуже низьких температур. Так, на початку місяця очікується від 0 до 8 градусів тепла, а з 5 грудня температура повітря піде на спад і до кінця місяця триматиметься на позначках -1...+3 градуси. Під кінець місяця — з 22 до 26 грудня — синоптики прогнозують +4...+6 тепла.

Другий місяць зими принесе незначне похолодання, але без сильних опадів. Синоптики кажуть, що середньодобова температура повітря в січні коливатиметься на рівні -2 градуси, але можливі «плюсові дні». Перша половина місяця може принести +4 градуси, а от значно прохолодніше стане з 9 січня, коли температура повітря впаде до 9 градусів морозу.

Лютий цієї зими також не принесе екстремальних температур. Синоптики прогнозують, що він буде відносно прохолодним з середньою температурою приблизно 0 градусів, що на 2 градуси нижче, ніж було у лютому 2021-го.

Опадів також практично не буде, а невеликий сніг прогнозується на початку та в кінці місяця по декілька днів.

Вл. інф.