«Дякуємо» нагадує

Дуже охайний і чистий вигляд має старовинне місто Корець на Рівненщині. Для цього багато зусиль доклали і самі корчани, і Комунальне підприємство «Корецьжитловодоканал» Корецької міської ради. У місті встановили інформативні знаки екологічного спрямування: «Дякуємо, що підтримуєте чистоту як вихована та порядна людина». Вони нагадують про необхідність цінувати працю комунальників.

Клесову — 120

Скромно, але урочисто відзначили жителі Клесова, що в Сарненському районі на Рівненщині, 120-річчя свого робітничого селища. Клесівчан привітали начальник Сарненської районної військової адміністрації Олександр Кохан та клесівський селищний голова Віктор Буйний. Керівник району відзначив почесною грамотою районної військової адміністрації Клесівську територіальну громаду. Нагородили також активних, визначних, ініціативних, які багато зробили для розвитку Клесова. А оскільки подія відбувалася на території Клесівської дитячої музичної школи, то її вихованці та педагоги мали можливість продемонструвати свої таланти.

Оновили міст

Завдяки спільним ініціативам та злагодженим діям мешканців Люхчанського старостинського округу із Сарненською міською радою цієї осені на мостовій конструкції через річку Случ повністю замінили три чверті настилу та половину перил. Ремонтні роботи мали розпочати ще навесні, однак у зв’язку з воєнним станом вирішення задавненої проблеми стало можливе лише тепер.

Місцеві мешканці раді відремонтованому мосту, який з’єднує їхні села.