Тим часом очільник столиці Віталій Кличко розповів, що крім головної ялинки у всіх районах також прикрасять важливий новорічний атрибут, проте цього року в столиці не буде масових заходів та концертних програм.

Віталій Кличко зазначив, що кожен день спілкується з українськими військовими. За його словами, бійці б хотіли, щоб у Києві була ялинка і їхні діти мали новорічний настрій.

«Ми розуміємо, що масові заходи заборонені у воєнний час. І їх не буде в жодному разі. Але скасовувати Новий рік та Різдво ніхто не збирається, і атмосфера свята повинна бути. Не можна дозволити путіну вкрасти наше Різдво. Попри різні думки від різних сторін — потрібно чи не потрібно — ми звернулися до бізнесу, який погодився не за бюджетні гроші, а за свої приватні встановити ялинки без новорічного пафосу», — сказав Кличко.

«Але ми вирішили не влаштовувати масових заходів, концертних програм, обійтися без фастфудів. Буде встановлена тільки ялинка, щоб нагадувала про новорічний настрій нашим дітям. Знаєте, не хочеться забирати у дітей Святого Миколая...» — додав Кличко.

Вл. інф.