Про це інформує Київська міська державна адміністрація - КМДА на власній сторінці в Фейсбуці з посиланням на Комунальну корпорацію "Київавтодор".

Роботи триватимуть і вночі. Працює понад 180 одиниць спеціальної техніки. Про необроблені протиожеледними засобами ділянки й території просять повідомляти до Контактного центру столиці за номером 15-51, ідеться у повідомленні.

"Київавтодор" просить водіїв без нагальної потреби не виїжджати під час снігопадів на приватних авто та не створювати заторів, адже в них стоїть і снігоприбиральна техніка. У комунальній корпорації нагадали, що автівки необхідно паркувати відповідно до правил, щоб не заважати спецтранспорту екстрених і комунальних служб.

Протягом дня кількість техніки і працівників на дорогах буде збільшено. До прибирання снігу в дворах та міжквартальних проїздах задіяно майже чотири тисячі працівників керуючих компаній. Ще прибоизно півтисячі працівників зеленбудів займаються розчищенням на територіях парків, скверів та інших зелених зон.

Вл. інф.