Шістнадцять безпілотників вдалося збити. На Київщині під удар потрапили гуртожитки та корпус професійного ліцею у Ржищеві. 4-й і 5-й поверхи двох гуртожитків і триповерховий навчальний корпус частково зруйновані, загинуло четверо людей. Серед них і 40-річний водій «швидкої», що приїхала на виклик. Сім осіб поранено. Голова Національної поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив, що з місця події евакуювали понад 200 осіб. Більш як 20 було доставлено до лікарні, зокрема 11-річну дитину.

У столиці тієї ночі повітряна тривога тривала понад 4 години. За остаточно опрацьованою інформацією, в повітряному просторі навколо Києва було виявлено 8 ворожих БПЛА типу Shahed. Усі вони знищені силами нашого ППО.

У Житомирській області зафіксували приліт по об’єкту інфраструктури. «По Одещині ворог завдав ракетного удару із застосуванням авіації. З винищувачів Су-35 було випущено три керовані ракети. Дві з них знищили ППО, одна влучила в 3-поверхову будівлю, що належить Українській православній церкві. В чоловічому монастирі постраждало четверо осіб. Одну людину госпіталізовано, три отримали незначні поранення», — повідомила керівник об’єднаного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк. Рашисти поцілили в Іверський монастир упц (мп).

Окупанти обстріляли і Запоріжжя. Опубліковано відеозапис, на якому зафіксовано ракетний удар по житловому будинку. Там чітко видно ракету за мить до влучання і безпосередньо сам вибух.  На 14-ту годину 22 березня було  відомо про 18 постраждалих. Масштаби руйнування уточнюються.

У США відреагували на нічну атаку дронами з боку росії. Посол США в Україні Бріджит Брінк наголосила, що агресія показує, наскільки російський президент володимир путін «зацікавлений» у мирі.