Так, нещодавно до народного депутата від імені батьків звернувся директор Сопачівського ліцею Василь Петрович Савчук з проханням встановити дитячий майданчик. Нині майданчик прибув до ліцею. І до кінця тижня діти вже зможуть на ньому бавитися.

«Добро завжди па-м’ятається», — зазначив директор ліцею, додавши, що це далеко не поодинока допомога від депутата. Василь Петрович пригадав, як у 2018 році Віктор Ничипорович допоміг придбати парти для ліцею, як завдяки матеріальній допомозі від нього відремонтували кімнату гігієни для дошкільнят.

За швидке реагування та встановлення ігрової локації для наймолодших вдячні Віктору М’ялику і жителі смт Мізоч Мізоцької територіальної громади. Ігровий комплекс, встановлений на території садочка «Малятко», буде доступний для всіх мешканців громади.

І таких вдячних людей на сьогодні багато. З 2014 року і донині Віктор М’ялик постійно допомагає і фронту, і тилу.

Зокрема, нещодавно депутат вручив 10 дронів працівникам БПСПОП «Миротворець» (на знімку). Ще раніше він передав 20 дронів для знищення ворогів 72-й ОМБР імені Чорних Запорожців, яка стоїть на захисті стратегічно важливого міста, що перебуває під постійними обстрілами.

Вл. інф.

Фото зі сторінки Віктора М’ялика у Фейсбуці.