На жаль, під удар потрапили цивільні люди, загинули 45-річна жінка та 65-літній чоловік. Поранення дістали чоловіки 46, 59 і 61 року та 60-літня жінка. Їх доправили до медичного закладу. Ще одній постраждалій надали допомогу на місці.

Пізніше окупанти повторно обстріляли вулицю. Цього разу дісталося рятувальникам, які працювали на місці влучання. Госпіталізовано співробітників ДСНС 22 і 46 років і двох співробітників Нацполіції 21 та 24 років.

Біля знищеного будинку ходить чоловік Сергій. Розповідає, що тут жив його син з вагітною дружиною. Син каже: почув крики і вийшов на вулицю подивитись, що сталося. «Вертаюсь до хати, чую шум близько. Я бігом у підвал, чую — вибух. Виходжу, а тут таке... Жінку вранці відвіз на поїзд, повернувся, щоб доробити свої справи... Дивом врятувався, як кажуть...» — розповідає молодий чоловік.

Місцева жителька Жанна каже, що того ж дня і тікали із села. «Як була боса, так у машину заскочила й поїхали. Вся вулиця жила, а росіяни її просто стерли, нині багато людей повиїздили. Ми з чоловіком приїхали подивитись на хату. Самі живемо нині у Харкові, винаймаємо двокімнатну квартиру за 7 тисяч гривень на місяць».

Харківська область.

Фото автора.