За інформацією Донецької ОВА, 16 загиблих, та 5 - поранених. Про масштаби руйнувань поки що невідомо.

Про це повідомила помічниця керівника Донецької обласної військової адміністрації Тетяна Ігнатченко.

 «Уразили центральний ринок. У результаті 16 загиблих, п’ятеро поранених. Зброю ще встановлюють», - поінформувала посадовиця.

Нагадаємо

Донецька область постійно перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог убиває та травмує цивільних жителів, руйнує інфраструктурні об'єкти.

Відео моменту удару по центру міста Костянтинівка опублікував президент Володимир Зеленський у своєму телеграм-каналі.

«Коли хтось у світі ще намагається мати справу з чимось російським, це означає заплющувати очі на реальність. Наглість зла. Зухвалість підлості. Повномасштабна нелюдь.

На цей час удар російських терористів убив 16 людей у місті Костянтинівці, Донецька область. Звичайний ринок. Магазини. Аптека. Люди, які нічим не завинили. Багато поранених. На жаль, кількість загиблих і постраждалих може ще зрости», – написав президент України і висловив співчуття родинам загиблих.

Тим часом

Кількість поранених унаслідок ворожого удару по центральному ринку в Костянтинівці Донецької області зросла вже до 34 осіб.

Про це заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба повідомив у Телеграмі.

"Станом на цей момент уже відомо про 16 загиблих, ще 34 – поранені, травмовані. На місці працюють усі екстрені служби, військова адміністрація. Надається уся необхідна допомога постраждалим", – зазначив Кулеба.

Вл. інф.

Фото Радіо Свобода