4 листопада. Арсеній Яценюк, Віталій Ковальчук, Олександр Єфремов під час засідання погоджувальної ради, на якому, зокрема, цього пленарного тижня було заплановано до розгляду 121 питання.

5 листопада. Президент України Віктор Янукович узяв участь у пленарному засіданні Ради вітчизняних та іноземних інвесторів на тему «Інвестиції у розвиток економіки та соціальної сфери в умовах дії зони вільної торгівлі з Європейським Союзом».

6 листопада. Голова Верховної Ради України Володимир Рибак, Прем’єр-міністр України Микола Азаров, голови Київських МДА Олександр Попов та ОДА Анатолій Присяжнюк поклали квіти до могили Невідомого солдата з нагоди  70-ї річниці визволення Києва від фашистських загарбників.

7 листопада. Київ. Художник Юрій Пацан та поетеса Ірина Бабак на виставці робіт «Душі людської глибина», присвяченій Міжнародному Дню інвалідів.

8 листопада. Керівники моніторингової місії Європарламенту Пет Кокс та Олександр Квасьнєвський, керівник апарату Верховної Ради України Валентин Зайчук під час пленарного засідання Верховної Ради України, на якому, зокрема, було створено робочу групу на пропорційній основі, яка напрацює компромісний варіант законопроекту щодо лікування засуджених за кордоном.

9 листопада. У Львівському палаці мистецтв відкрився 17-й Міжнародний осінній салон «Високий Замок».

10 листопада. Харків. Міжнародні змагання кінологічних розрахунків волонтерів з Росії, України та Туреччини.