— Наслідки невдалої так званої реформи «Укрпошти» навіть у нашому селищі Володимирці відчули, про що говорять з обуренням. Люди та свідомі поштовики не розуміють, чому уряд закриває на це очі. Адже знищена ціла поштова галузь, а заодно й друковані ЗМІ, за що винуватець повинен відповісти.

Факт. Передплачені мною примірники газети «Голос України» у Володимирці, де я мешкаю, за січень принесли купою лише 3 лютого (на знімку).

І це в центрі Володимирецької громади. А по селах ситуація ще гірша, бо там поштові пересувки бувають раз або двічі на тиждень. То яка своєчасна доставка газет, пенсій? Люди скаржаться, але їх не чують чи не хочуть чути.

Це спричиняє соціальне напруження.

Поштарі теж уже не мовчать про те, що їхню галузь «реформа» Ігоря Смілянського знищила. Листонош поскорочували, відділення у селах позачиняли, а пересувні не можуть упоратися з роботою. Ось і у Володимирці нема кому розносити пошту (і таке по Рівненщині та інших областях). Дехто, не бачачи перспективи працювати тут, сам розраховується, не хоче трудитися за копійки, та ще й на нервах.

Резонно запитують: невже уряд не бачить знищення цілої галузі, невже при-спали його пильність випуском марок?

Людмила БОСИК, мешканка Володимирця Вараського району Рівненщини.

Фото автора.