Багато хто порадить звернути увагу на смартфони Samsung чи Apple. В каталогах цих виробників є як досить дорогі моделі, так і доволі доступні. Наприклад iPhone 11 чи Samsung A24. Втім на ринку представлено й інші бренди, що випускають якісні та функціональні смартфони за доступнішими цінами.

Infinix – що це за бренд

Це один із підрозділів величезної корпорації Transsion Holdings. Вона орієнтується на ринки країн, що розвиваються, і насамперед на Африку, посідаючи першу позицію за обсягами продажів на цьому континенті. Виробничі потужності розташовано в різних країнах: Китай, Пакистан, Єгипет, Франція, Індія, Індонезія, Південна Корея. Тобто, компанія дійсно велика та потужна, хоч і мало знана на території України.

З моменту появи у 2013 році смартфони Infinix поступово набували популярності, потіснивши таких відомих виробників, як Samsung та Huawei.

Якщо ви купуєте смартфон Infinix, отримуєте безліч переваг:

• приваблива ціна – в діапазоні від чотирьох до десяти тисяч гривень можна знайти досить потужні та функціональні девайси;

• висока якість збирання – завдяки цьому фактору бренду вдалося обійняти найвищі позиції у багатьох країнах;

• широкий вибір смартфонів під будь-які задачі – від гаджетів для повсякденних справ та дзвінків, до смартфонів геймерського рівня;

• впровадження новітніх технологій;

• стильний дизайн та сучасні камери для отримання ваших бездоганних фото та селфі.

В Україні смартфони Infinix поступово набирають популярності саме завдяки всім перерахованим вище чинникам. Доступна ціна грає тільки на руку покупцям, адже за відносно невелику суму отримуєте гаджет, що здатен конкурувати зі смартфонами більш відомих брендів.

Смартфони Infinix чи Samsung у 2024 році

Модельний ряд виробника досить розгалужений. У ньому є три головні лінійки смартфонів:

1. Infinix SMART – недорогі телефони базового рівня;

2. Infinix HOT – пристрої середнього класу за ціною бюджетних телефонів;

3. Infinix ZERO – потужні смартфони для більш вимогливих завдань та ігор.

Цікаво порівняти характеристики смартфонів Infinix та Samsung одного цінового рівня:

Як бачимо, кожен з девайсів має свої плюси та мінуси. До переваг Samsung M34 можна віднести:

• трохи кращий процесор за параметрами тактової частоти;

• вища щільність пікселів на дюйм – але різниця мінімальна;

• більша ємність батареї.

Смартфон Infinix, зі свого боку, коштує дешевше, має більший екран, краще захищений від впливів вологи, має камери з вищою роздільною здатністю, заряджається швидше. Зазначимо, що Samsung припинив класти зарядні пристрої до коробки. А це додаткові витрати на купівлю адаптера для швидкої зарядки. Купуючи смартфон Infinix, ви отримуєте повний комплект аксесуарів: зарядний пристрій, захисний чохол та скло на екран.