Є можливість працювати з гайками, болтами, шурупами, шурупами та іншими елементами, з'єднуючи щось або роз'єднуючи.

За допомогою шуруповерта можна виконувати велику кількість робіт у домашніх умовах, збирати меблі, вішати полиці, щось робити в автомобілі. Залежно від виконання шуруповерти можуть застосовуватися і в промисловості, при цьому вони можуть мати високу потужність, додатковий функціонал і стійкість до різних факторів впливу. Точний вибір залежить від індивідуальних переваг та бюджету на покупку.

Конструктивні особливості

За зовнішнім виконанням шуруповерти нагадують собою дриль пістолетного типу, а в корпус встановлений електричний двигун. Крутний момент на шпиндель передається за допомогою редуктора планетарного типу. Наявність муфти дозволить змінити глибину закручування і цим змінити важливий параметр. Як насадки використовується кілька варіантів:

• головка гайкового ключа;

• біта;

• свердло;

• викрутка;

• універсальна насадка.

Для фіксації застосовується швидкозатискний механізм. Зміна режимів доступна за допомогою перемикача. Серед основних характеристик необхідно вивчити швидкість обертання, момент, що крутить, а також тип вбудованої батареї і джерело живлення.

Різновиди шуруповертів

Основний поділ залежить від джерела енергії:

1. Від розетки. Такі моделі відрізняються високою потужністю, витримують різного роду навантаження, а також мають високі обороти. Єдиний недолік – важливість мережі та постійного доступу до неї;

2. Від акумулятора. Одна із переваг – невелика вага, зручні в роботі, а наявність в комплекті двох акумуляторів дозволить без проблем виконувати поставлені завдання на протязі довгого періоду часу.

Залишається лише вивчити показники ємності та вольтажу, оцінити момент, що крутить, а також наявність додаткових опцій. Практично всі шуруповерти продаються у зручному пластиковому кейсі для надійного зберігання та комфортного транспортування.

Де купити шуруповерти?

Великий вибір пропонує інтернет-магазин «Леруа Мерлен», де є поділ на категорії та можливість вибрати техніку за різними критеріями, враховуючи бренд, технічні характеристики та численні параметри. Діє доставка по Україні та можливість оплати кількома способами. На всю техніку виробники дають гарантію.